perjantai 16. elokuuta 2013

Made In Kallio

Made in Kallio on suunnittelijoiden ja tuottajien verkosto, joka avasi oman tehtaan Vaasankatu 14:sta Kallioon 11.07.2012.

Tuohon aikaan työmatkani kulki tilan ohi ja muistan ihmetelleeni ikkunoista mitä kummaa tähän olisi tulossa. Toivoisin ainakin kahvilan/kaupan jäävän tähän sijaintiin vaikka työtilat siirtyisivätkin joskus isompiin tiloihin.

Made In Kallio on raikas tuulahdus ja  kansainvälinen henkäys Vaasankadun juopuneessa tunnelmassa. Juuri tällaista menoa Kallioon on kaivattu (vaikka teknisesti ollaankin Harjulla). Pikkuhiljaa toivoisin vastaavanlaisten työhuoneiden, yhteisöjen, kahviloiden ja kauppojen valtaavan tilaa Kalliosta. Kaupunginosana sillä on kaikki edellytykset olla muutakin kuin halvahko juottola; rosoinen, pehmeäntrendikäs, kotoinen ja luova. Olemmehan mekin jo täällä ;)


Myynnissä on mm. monenmoisia T-paitoja, Bagnanaksen kangaskasseja (Bagnanaksen sivut on muuten koostanut entinen kollegani, taitava Anni Kotisivukoneelta) ja ihastuttavia Muovon tyynynpäällisiä, pussukoita ja keittiöpyyhkeitä.


Tänään ei kahvikone porissut vesikatkoksen vuoksi, joten kahvittelu- ja herkutteluhetki jäi toiseen kertaan. Noran Kemikaalicoctail blogista löytyy kuitenkin hyvä kirjoitus kahvista, kakuista ja jäätelöistä.


Mikä ihaninta, mä sain jälkijunaisen syntymäpäivälahjan Tuokolta! Sain palata pienessä korussa takaisin keväiseen Espanjaan. Näitä simpukanpalasia löytyy muuten pussikaupalla kotoa, saas nähdä mitä innostun itse niistä tekemään. Alla näkyy myös HienoStellan valmistama erikoiskorvakoruni. Made In Kallio Facebookissa
HienoStella Facebookissa
Bagnanas Facebokissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti