perjantai 21. syyskuuta 2012

Habitare 2012 ja Kiikin parhaat palaset

Vihdoin olen saanut viikonlopun Habitare kuvat kasaan ja valikoitua. Tässä minun valintani :)

Vaja Finlandin tuotteet pysäyttivät heti. Erittäin hienoa ja selkeää muotoilua ja kaunis kuosi.
Acapulco Chairin tuoleissa oli yllättävän hyvä istua. Totuus on, että olisin voinut jäädä useammaksikin tunniksi vain nauttimaan olostani.Bynordilla oli ensinnäkin ihania t-paita printtejä, toiseksi mahtavia neulottuja tyynyjä ja peitteitä. Muutenkin oikeastaan kaikki heidän tuotteensa olisi sopinut kotiini!

Design House Stockholmin osastolla mm. tuttu Block lamppu (hankintalistalla) sekä tyylikkäät Work LampitDesign paletin ihanat pöllötyynyt saivat huudahtamaan iih!Everyday Designin paperikassiteline on kiinnostanut jo kauan. Mieleni teki hommata sellainen kotiin jo nyt, mutta toistaiseksi saanee odotaa isompaa kotia tai sitä hetkeä, kun jaksan mennä mittailemaan keittiökomeroa...


Jieldén valaisin, sitten joskus...


Lapuan Kankureilla syksyn tuotteissa vaihtelee pinkki, oranssi ja harmaa, joista 2 jälkimmäistä ovat olleet kestosuosikkejani jo vuodesta 2007 :)
Luhta Homen Köysi -rahit saavat kuolan valumaa, joka kerta.Mifukon korit, hankintalistalla myös.


Think Todayn kivoja perhostarroja, ylijäämä muovimatosta!


Ullakon vinkeät kattilahatut sekä termospussit. Suosittelen tutustumaan Ullakon sivuihin ja muihinkin kivoihin juttuihin :)

Polkka Jamin printit. Nam.


Hakolan messuosasto herätti huomioni.
Mahtava toiminimi tämä Tuttupuuseppä!! 


Sitten muutamia herkkuja, ihan vaan inspiroituneena napsittu kuvia, en muista kaikkien osastoja/valmistajia, saa laittaa kommentteihin :)

Ihania arkkuja

Tämä esittelypöytä-teline-hässäkkä on tosi mahtava! Ei tuotteissakaan mitään vikaa ole, mutta mun huomio kiinnittyi  tähän esittelypöytään

Trash Hotellissa ideaa!

Istuisin

Ihana idea nää hyttyskarkoittimenaluset!

Miehelle hommia ;)

Tykkään!Taitaa tässäkin olla miehelle projekti.


Virolaista suunnittelua, tykkään. Tarmo Luiskin Bubble valaisin

Virolaista suunnittelua myös.

6 kommenttia:

 1. Kivoja ja kauniita bongauksia teit, kiitos tästä virtuaalisesta messukierroksesta! :D Aika monet voisin ottaa noista minäkin!

  VastaaPoista
 2. Ai Luhdallakin on tuollaisia raheja, pitääpä tutustua. Hienoja oli muutkin Kiikin parhaat palat. Minä en käynyt Habitaressa ollenkaan vaan olen tyytynyt ihailemaan muiden bongauksia. Everyday Designin paperikassitelineen ostin itse muutama vuosi sitten Design Marketista ja tänä vuonna ostin siihen sellaisen juuttikassin. Se on kyllä kätevä. Jos olisi pienessä punaisessa tilaa enemmän niin ostaisin niitä lisää, nyt siihen kerätään vain keräyspaperia.

  VastaaPoista
 3. Joo ainakin HobbyHall myy raheja, väreistä en oo ihan varma, ainakin musta näkyisi olevan tarjouksessa

  VastaaPoista
 4. Ohhoh ja vielä puolet halvemmalla kuin se Peroban rahi, jota ihastelin! Peroballa oli lime, mutta tuo turkoosi on kyllä toinen lempiväreistäni... tai sitten turvallisesti musta... Ihme, ettei Luhdan omilta sivuilta löytynyt rahia ollenkaan?

  VastaaPoista
 5. Joo mä ihmettelen kanssa, miksi sitä ei löydy Luhdan omilta sivuilta. Varma hittituote kyseessä kuitenkin :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos blokkarit kun tuotte kuvia habitaresta nettiin niin näkee myös ne jotka ei pääse messiulle. TUTTUPUUSEPPÄ löytyy tänävuonakin samasta paikasta Habitare-14 messiulla.
  TUTTUPUUSEPÄN ajatuksena on että asiakkaan ei tarvitse tyytyä massa keittiöihin tai huonekaluhin vaan valmistan juuri asiakkaan tarpeisiin sopivat tuotteet massiivipuusta!
  Terveisin tuttupuuseppä

  VastaaPoista