torstai 15. elokuuta 2013

Senkkien uusi elämä

Kesän alussa löysimme nämä senkit, jotka ovat aikanaan palvelleet kaappien alaosina. Yläosat ovat aikojen saatossa kadonneet, mutta umpipuiset alaosat vetosivat meihin molempiin. Alusta asti oli selvää, että senkkien kansipinnat käsitellää. Tyyliä ja tekniikkaa mietittiin aika kauan. Reilu viikko sitten tartuimme tuumasta toimeen ja senkit saivat uuden ilmeen.


Ystäviltä lainatulla tasohiomakoneella saatiin vanha lakka pois siististi ja helposti ilman sen kummempaa pölyämistä. Tarvehankintalistalle taitaa mennä meilläkin tällainen!


Väriksi valikoitui emeraldin sävyinen (sävy nro: TVT S371) Tikkurilan Helmi kalustemaali. Maalia ostimme luonnollisesti aivan liikaa (2,7 litraa) ja hinta oli ihan taivaissa. Toisaalta maalauslistalla on vielä ainakin metalliset tuolinrungot ja varmasti jotain muutakin.Kerroksia sudittiin yhteensä kaksi. Välissä täytyi pitää 16 tunnin kuivumistauko, lopullinen pinta oli käyttövalmis 2 vuorokauden kuluttua. Senkkejä on yhteensä kolme, joten päätimme maalata myös välipalan sivureunojen yläosat. Samoin maalattiin reunasenkkien sisäreunojen yläosat.

 U ja I löysivät paikkansa eteisen senkin päältä. Oi mikä hieno tunnelma!


Tykkään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti