maanantai 8. heinäkuuta 2013

Katin sisustusnavettaa ja haaveita

Meillä oli Hoon kanssa rento parisuhdeviikonloppu ihan kotosalla. Teki hyvää. Sunnuntaina päätettiin kuitenkin käydä retkellä Vihdissä katselemassa mahdollisia tulevaisuuden maisemia. Samalla vierailtiin Katin sisustusnavetassa Nummelassa. Maisemat näyttivät viehättäviltä, mutta vielä enemmän kuumetta ja kipinää aiheutti navetta.Sisustusnavetassa on jos jonkinlaista palvelua. Löytyy ihana kirpputori, joka on täynnä vanhoja aarteita! Lisäksi on mm. kahvila ja puusepänliike. Palvelu oli todella hyvää ja valikoima suuri. Hinnat olivat pääasiallisesti kohdallaan. Me tehtiin kivoja pikkulöytöjä omaan kotiin (niistä kirjoittelen myöhemmin), paras niistä oli vanha suurarinlamppu hintaan 20€! Suosittelen visiittiä Katin sisustusnavettaan vaikka vähän kauempaakin.
Nyt mä olenkin sitten kuluttanut aikani haeskelemalla Uudeltamaalta pikkutilaa, jossa olisi talo, navetta ja hieman peltoalaa sekä iso hyötypuutarha. Onnekseni nämä eivät ole yksin omia haaveitani... Ehkä siis vielä jonain päivänä meilläkin on paikka maalla. Sellainen, jossa voi yhdistää kodin, elämän ja työn. Paikka, jonne saan pienen lammaslauman, muutaman kanasen ja Hennille hirmuisesti tilaa temmeltää!


Näihin tunnelmiin (ja nyt töihin)!

3 kommenttia:

 1. Tuolla pitääkin käydä. Ja sun pitäisi tulla käymään myös täällä meilläpäin, esittelisin sulle Pajutallin possuineen sekä Vantaan ja Tuusulan maalaismaisemia ja voitaisiin unelmoida yhdessä, mulla kun on myös se pieni tupa, leivinuuni, navetta ja omat tilukset haaveissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootkos miten lomalla tänä kesänä? Voisinpa meinaan tullakin. Kaikki viikonloput alkaa olla tehokkaasti buukattuja, mutta joku arkipäivä voisin tulla kyläilemään :)

   Poista
  2. Tämän viikon olen ainakin täällä maisemissa, viestitellään lisää vaikka Facebookin kautta ;)

   Poista