maanantai 21. tammikuuta 2013

Pub Taz

Viime viikolla päätimme vihdoin syrjäyttää ennakkoluulomme ja astua sisään työhuoneemme lähäriin, Pub Taziin. Olemme pitkään miettineet, uskaltaudummeko sinne lounaalle, joten päätimme sisäänajaa paikan edullisen kaljan perusteella perjantaina. Oluen hinta taitaa olla Kallion edullisimmasta päästä, 2,90 €.  Pelkäsimme pahinta ja odotimme täydellistä räkälää, jossa lätty lätisee alta viiden minuutin, mutta saimme yllättyä positiivisesti. Tazissa oli ihmisiä laidasta laitaan, mutta pahimmat humalaiset puuttuivat täysin. Sisustus oli jollain hauskalla tavalla lämminhenkinen ja tuttavallinen.
 

Lounasta varten testasimme oluen kyytipoikana ranskalaiset 3 €. Hyviä ja rapeita olivat, kaksi lautasellista saatiin kimpassa popsittua. Ranskiksista ja paikan viihtyisyydestä rohkaistuneina menimme tänään Tuomaksen kanssa testaamaan sen lounaan. Jos hinta on noin halpa, siitä ei mitenkään voi jäädä paljon (jos yhtään) ravintoloitsijan taskuun, toivottavasti kuitenkin jotain. Laadullisesti odotuksemme ruoan suhteen eivät olleet kovin korkealla.


Ulkonäkö voi todellakin pettää!

ihanat tapetit!
Tuomas valitsi päivän leikkeen (Hawajin leike) 6,50 € ja minä päivän intialaisen (Kana korma) 7 €. Molemmat olimme tyytyväisiä ruokiimme. Eihän tämä missään nimessä mitään gourmet-ravintolan tasoa ole, mutta perushyvää ja hinta-laatusuhteeltaan juuri passeli. Oikeastaan ainoa kehittämistoive liittyi kana-annoksen öljymäärään, jota olisi voinut olla kolmasosa nykyisestä.Maku olisi varmasti kohdallaan vähemmälläkin öljymäärällä :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti