keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Kauneimpia kappaleita Kalliosta

Vietin tämän päivän poikkeuksellisesti kaverin työhuoneella koostamassa hänen nettisivuja. Oli kiva kävellä pitkästä aikaa Kallion toiselle laidalle tuon Harjun puoleisen sijaan. Koko päivä siinä menikin iloisesti CSSn kiemuroissa! Olipa hauskaa tehdä koostoa ja verrytellä huomista varten, tiedossa siis WordPress-sivujen tehokoostoa huomennakin.

Kotimatkalla aloin katsella jo aiemmin kauniiksi toteamiani rakennuksia ja halusin ikuistaa niistä muutaman (ne kauneimmat tällä matkalla). Kalliossakin meinaan on älyttömän nättejä rakennuksia. Harmi vaan että toi kännykkäkamera ei ole mikään paras mahdollinen. Taitaa näistä fiiliksen silti saada.

Tykkään muutenkin havainnoida ympäristöäni kävellessä tai vaikka pyöräillessä. Tästä syystä tosi moni hermostuu mun kanssa, kun saatan kuluttaa tripla-ajan tavallisiin tallustelijoihin verrattuna jäädessäni ihmettelemään sitä ja tätä ja tuota. Pyöräillessäkin tykkään enemmän fiilistellä kuin ajaa kaahausvauhtia kohteesta a kohteeseen b. Miettikää nyt kuinka PALJON meiltä jää näkemättä! Oletteko huomanneet esim. nämä seuraavat paikat? Matkalla hain Take Awayta thaikkuravintola Lemon Grassista (kolmaslinja 12). Hyvää oli, mutta ei siitä nyt sen enempää, koska lupasin kirjoittaa jostain muusta, kuin ruoasta :)ööööö, hei ei aina voi onnistua :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti