perjantai 25. tammikuuta 2013

Aivan ihana perjantai!

Aamulla heräsin niska-hartiajumiperäiseen päänsärkyyn. Ajattelin kokeilla onneani jos vaikka ystävälläni Marjalla olisi vapaita aikoja tälle päivälle. Onneksi olin ajoissa liikenteessä, ainoa peruutusaika oli yhdeksältä. Aloitin siis aamuni ensinnäkin harvinaisen aikaisin ja toiseksikin ihanan tuskaisissa merkeissä. Oli (ja on edelleen) meinaan sellaiset möntit tuolla ettei mitään järkeä. Pitkästä aikaa alkoi tuolla pääkopassakin veri kiertämään kunnolla! Päänsärky jäi Töölöseen. Jos kärsit jumeista, asut Helsingissä ja haluat helpottaa oloasi, suosittelen äärettömän lämpimästi Kroppakorjaamoa ja Marjan hierontaa. Ihan uskomatonta! Tästä on pakko jatkaa ensi viikolla.


Töissä koostin Pirkanmaan perinnepiha-hankkeen sivuja rennolla temmolla. Kohta alkaa olla valmista! Mikäli vanhat ja perinteiset kasvit kiinnostavat, kannattaa jo nyt tutustua Perinnepihan Facebook-sivuun. Musta tää on jotenkin aivan ihana hanke. Jos mulla olisi piha, haluaisin sen täyteen perinnekasveja! Vai mitä sanotte esim. näistä kauniista daalioista (vanhimmat 1930-luvulta):

Kuva: Pirkanmaan perinnepiha

Kävimme työhuoneporukalla lounaalla Tazissa, jonka aurajuustokana pesi Soul Kitchenin gorgonzolakanan sata nolla! Hintaa vain sen 7,50 €. Suurin osa listasta on kuin suoraan 80-luvulta, mikä sopii tähän paikkaan paremmin kuin hyvin. Kastiketta oli paljon ja se oli hyvää. Aurajuustoa todella oli muuallakin kuin nimessä.

Työjutuissa tapahtui iloinen eteneminen ja teimme Tuomaksen kanssa alihankintasopimuksen erään yrityksen kanssa. Jatkossa siis koostamme enemmänkin nettisivuja. Mahtavaa!

H tuli hörppäämään työhuoneelle kahvit ja hakemaan mut kotiin. Autossa mua odotti kukkapaketti!!!! Taas meinasi itkut lirahtaa. Kukkien saaminen on niin kivaa. Tähän mennessä siis ollut aivan ensiluokkainen perjantai. Nyt menen tuonne peiton alle halimaan mun perhettä. Kun viekussa on pieni lämmin koira ja iso ihana mies, niin maailmassa ei ole mitään väärää.Ihanaa viikonloppua itsekullekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti