lauantai 24. marraskuuta 2012

Tasan kuukausi jouluun!

Tajusin sen Harakanhatusta, että tosiaan, nyt on enään kuukausi jouluaattoon! Ihan joka vuosi mä päätän, että nyt aloitan jouluvalmistelut jo marraskuun alussa. Silti olen auttamattomasti myöhässä joka joulu. Olen luopunut korttien lähettämisestä (niin ihanaa kuin niitä onkin saada ja lähettää) sekä ostetuista lahjoista. Tai no, toki joskus ostan jotain, jos tiedän, että se on kaivattu ja tarvittu juttu. Tykkään tehdä itse, mutta samalla koitan miettiä myös lahjan saajaa, en tykkää antaa vain siksi, että mukamas "pitäisi" antaa.

Kävin tänään kyläilemässä Kaisa K:n luona, oli ihanaa istuskella hyvän salaatin ja jälkkärin äärellä ja jutella niitä näitä. Todettiin molemmat, että jotain lahjapajameininkiä olisi hyvä alkaa järjestelemään. Sovittiin siis, että tonttuillaan itsenäisyyspäivänä kera punaviinin.

Tässä jotain ideoita, lisää löydät  (ja ohjeita) mm. Pinterestistäni


3 kommenttia:

  1. Oi!!! Ihania ideoita!! =) Itselläkin odottaa joulukortit viimeistelyä ja lahjoja en ole edes ajatellut vielä. Pitää ryhtyä hommiin! =)

    VastaaPoista
  2. Väillä vaan tuntuu, että suurin osa ideoista olisi ihania ihan "väärille" tyypeille ja ne oikeat on kaikkein vaikeimpia. TOSIN, tänään tein ensimmäiset joululahjaostokset!! Lahja on niin hyvä, että mun on tarvinnut tosi voimakkaasti perustella itselleni miksi EN voi antaa sitä jo ennen joulua, kun en itse malta odottaa :)

    VastaaPoista
  3. Hehehee!! Mä oon kanssa aina antamassa kaikki lahjat etukäteen! :) Jos sitä malttaisi tänä vuonna! :)

    VastaaPoista