lauantai 24. marraskuuta 2012

Kesäkuvahaaste

Kuulemma blogeissa on meneillään jonkin sortin kesäkuvahaaste, jonka minulle vinkkasi Tiina. Ideana on valita kuusi kuvaa viime kesästä, jotka kuvastavat tärkeitä hetkiä. En tiedä, kuuluuko tämä alkuperäiseen haasteeseen, mutta tykkäsin Tiinan tavasta avata kuvat teksteillä muistoista, niin siis teen minäkin.

Viime kesä meni vahvasti töissä lukuunottamatta yhden viikon palkatonta lomaani. Töissä oli toki ihan mukavaa, mutta katsotaan, jos ensi kesältä jäisi enemmän ihania muistoja.

Kesän ensimmäinen jäätelö

Ei ole ensimmäisen irtojäätelöannoksen voittanutta. Tämä tosin taisi jäädä melkein ainoaksi. Yleensä olen niin älyttömän pihi, etten halua maksaa isoja summia yhdestä irtopallosta vaan kävelen mielummin kauppaan ja ostan jäätelöni sieltä. Tässä annoksessa komeilee kolajäätelö ja mansikkasorbetti.


Siskontyttöni Erinin ja Hennin ensikohtaaminen

Mua jännitti jotenkin todella paljon tämä tapaaminen. Niin paljon kuin Henniä rakastankin, se osaa olla tosi innokas ja nopea liikkeissään, silloin kun vastassa on vauva, voi vahinkoja sattua helpommin vaikkei niitä kukaan tahallaan tekisikään. Kaikki meni kuitenkin älyttömän hyvin ja Henni kuunteli ja kunnioitti Eriniä enemmän kuin monia aikuisia. Sain siis olla molemmista hirmu ylpeä.Juhannus

Käytiin äidin luona Jyväskylässä juhannuksena. Tähän mun on pakko laittaa kaksi kuvaa, koska muuten äitiä surettaa. Jos multa kysytään lapsuudesta muistoja, ne keskittyy usein hyvin vahvasti ruokaan. Meillä on aina syöty hyvin ja ruokaa on rakastettu isosti. Äiti on loistava kokki ja äidin miesystävä Seppo mahti grillaaja, joten jälleen kerran syömäpuoli oli taitavissa käsissä. 

Toinen kuva on juhannuskukista. Tänä vuonna ei enää tarvinnutkaan kerätä kukkia tyynyn alle, kun on tuo prinssi jo löytynyt, mutta sitäkin isompi kimppu kerääntyi vaasiin. 
Kesäloma

Kuten alussa mainitsin, mun kesäloma oli vain viikon pituinen tänä vuonna. Se menikin sitten mukavasti sukuloidessa. Oli ihanaa, että Joose ja Salla järjestivät sukulaisille kokoontumisen ja lomamme alkoi siitä. Mulla on ihania sukulaisia ja kaikkia paikallaolijoita oli tosi kiva nähdä (toki niitä poissaolleitakin olisi ollut kiva nähdä). Tällaisia tarvittaisiin enemmänkin.Virkkaus

Kesällä jatkui mun keväällä aloittama harrastus, eli virkkaus. Koska itselläni ei ole ajokorttia, menee matkat kivasti virkkaillessa!Siinäpä ne kuusi kuvaa sitten taisi olla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti