torstai 22. marraskuuta 2012

K*RVIn torstai

Ohhoh. Tämän tästä aina saa, kun viettää blogin suhteen tarpeeksi kauan hiljaiseloa, niin kerralla onkin sitten enemmän kerrottavaa. Tänään näköjään vain ja ainoastaan ruokaan liittyvää sellaista.

Kurviin on avattu kesällä uusi baari, sijaintinsa mukaisesti K*RVI. Kävimme siellä yksillä tuossa viikonloppuna, ja silloin huomasimme, että siellä on torstaisin duunin jälkeinen buffa, joka siis sisältää juoman (olut, kuohuviini, viini tai virvoitusjuoma) sekä salaattibuffan. Hintaa on huimat 3,50 euroa! Päätimme siis tänään käydä testaamassa tämän ihmeen.

Salaattipöytä oli yllättävän laaja ja täyttävä, vaikka lautasen virkaa hoitikin pienehkö leipälautanen. Löyty aurinkokuivattutomaatti-pastasalaattia, chorizo-pastasalaattia, fetajuustoa, oliiveja ja aurinkokuivattuja tomaatteja sekä pizzapohjan tyylistä leipää merisuolalla ja parmesanilla.

Oltiin miltei ensimmäiset paikalla ja mietittiin mahtaako paikalle tullakkaan ketään muita. Vähän ennen viittä, kun olimme lähdössä, oli kaikki pöydät varattuja. Mukavasti tuli masu täyteen ja jaksaa jatkaa vielä duuneja. Suositellaan.

P.s. äitille tiedoksi, olut on Tuomaksen, mä join limpparia :)

K*rvin torstai buffaa.
Kuva:Tuomas Korolainen

1 kommentti: