torstai 22. marraskuuta 2012

Kauppalounasta

Olipa ihan pakko tehdä vielä lounasaiheinen postaus. Käydään usein tuossa Vallilan S-marketissa hakemassa lounasta. Eilen syötiin mustaamakkaraa ja ai että kun iski Tampereikävä. Tänään hyllystä löytyi ihan uudenuutukainen Sushi Bag. Pohdittiin Tuomaksen kanssa, uskalletaanko maistaa. Voisi meinaan mennä pieleen ja pahasti. Rohkaistiin mielemme ja ostettiin molemmat tuollaisen S-koon paketit. S-koko sisälsi 2 kurkkumakia, 1 lohimakin, 1 californiarullan, 1 lohinigirin ja 1 katkarapunigirin.

Maku oli tosi kohdallaan ja koostumus oli hyvä. Jonkinmoiset puikot pakkauksessa olisi voinut olla, mutta meni nuo sormiruokanakin. Soijaa oli pakkauksessa tarpeeksi, samoin inkivääriä ja wasabia (joka muuten oli just sopivaa). Tullaan siis varmasti ostamaan tätä jatkossakin.

Lisäksi ostettiin puoliksi Makulan vuohenjuusto-paahdettupaprika kolmioleipä. Siitä on tullut ainakin tällä työhuoneella jo ihan legenda. Jokainen meistä kammoksuu majoneesimähmä-kolmioleipiä, ja tämä loistaakin majoneesin vähyydellä sekä raikkailla ja maukkailla täytteillä. Suositellaan lämpimästi.

Kuva: Tuomas Korolainen

* Koot ja hinnat menee seuraavasti: S 6 kpl (6,90 €), M 9 kpl (9,90 €) ja L 12 kpl (12,90 €). *

Graafisen alan ihmisenä meitä myös ilostuttaa näitten pakkausten ilmeet. Erottuvia ja houkuttelevia. Mukavan tuore ote suunnitteluu, meidän toimistolta pisteet tästäkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti