sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Väriterapiaa Coloressa

Hoon töiden takia olemme käyneet Oulussa kaksi kertaa muutaman kuukauden sisällä. Ensimmäisellä kerralla kyselin Facebookissa suosituksia siitä, missä Oulussa kannattaa vierailla liittyen ostoksiin ja syömiseen. Yksi vinkeistä oli sisustuskauppa Colore. Vierailin heidän verkkosivuillaan ja meinasin lentää pyllylleni. Miten paljon kaikkea ihanaa voikaan saada yhteen kauppaan? Löytyy mitä ihastuttavimpia kuoseja, värejä ja esineitä. On purkkeja, tyynyjä, valaisimia, mattoja, astioita...

Ensimmäisellä kerralla mukaan lähti pieni Pupu LED-yövalo (josta erikseen juttu myöhemmin). Palattuamme äidin luokse, lähti tilaukseen kaksi samanlaista. Toinen vähän isommalle (lue äidille) ja toinen pienemmälle ihmiselle ;) Pampula kotiutui siis tänä viikonloppuna Oulusta Jyväskylään. Toinen pupu on vielä nimetön ja asuu toistaiseksi lahjapaketissa.
Tällaisia Pompomeja tiedän ainakin yhden kaverin joskus haeskelleen. Coloren verkkokaupasta löytyy, jos jollekin muulle tulee hinku koristella juhlia tai muuten vaan keventää ja piristää kodin ilmettä. 

Kuva: Colore verkkosivuilta

Tilauksesta on saatavilla Majvillan- sekä Pip Studion kuitutapetit, alla himoamallani Early Bird- kuosilla. Vielä jonakin päivänä saan tätä tapettia kotini seinään.

Kuva: Coloren verkkosivuilta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti