sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Työtilan pikkujoulu-tuparit

Kahden kuukauden kunniaksi päätimme järjestää toimistollemme juhlat. Ajankohta oli hitusen pakon sanelemaa ja toisen hitusen tietoinen veto. Pikkujoulukautena oli odotettavaa, ettei osallistujamäärä olisi huimaava. Tämä oli ihan jees, koska tilaakaan ei ole määräänsä enempää.

Esivalmisteluja. Tässä valmistuu jouluvyö!

Tarjoiltavaa oli rajoitetusti, mutta sitäkin paremmin valikoidusti. Pipareita, juustoja, ruisnappeja, patonkia sekä ikisuosikkia: valkosipulimömmöä. Reseptiä multa kysellään usein ja se on näinkin yksinkertainen:

Valkosipulimömmö:

raejuustoa 200g
sulatejuustoa (esim. Olympia) 200g 
valkosipulia maun mukaan

Sekoita keskenään. Muuta ei takuuvarmaan hittiin tarvita. 

Juustoista mainittakoon, että suositellaan lämpimästi Rainbown sini-valkohomejuustoa. Maku on älyttömän hyvä ja hinta on käsittämättömän pieni!


Halusimme tarjota pikkujouluissa glögiä. Meillä ei vain ole työtilalla liettä, joten lämmitys isolle porukalle olisi ollut liian hidasta mikrossa. Haeskelimme netistä ohjetta kylmälle glögiboolille ja sattumien kautta saatiin kaveriltani yksi kokeilemisen arvoinen ohje. Mä toivon, ettei tämä ole mikään tarkkaan varjeltu salaisuus, koska aion jakaa tämän nyt myös teille (onneksi tätä on hieman muunneltu).

Kylmä glögibooli:

0,5 litraa viinaa
1 plo Hehkuviiniä
1 tölkki kaupan glögiä
1 plo Vichyä
0,75 l Russiania
1 jäädytetty kaupan glögitölkki
Appelsiiniviipaleita

Ai että, oli muuten hyvää! Vastoin kaikkia ja kaikkien ennakko-odotuksia. Tätä tehdään varmasti toistekin.


Piirtoheittimellekin keksittiin loistavaa käyttöä! Ensinnäkin siitä tuli mukava valaistus tilaan ja toiseksi siitä oli hauska heittää juhlioiden leikkelemiä lumitähtiä seinälle.

Liitutauluseinä vielä siinä vaiheessa, kun siihen mahtui piirtämään :)

Seuraavana aamuna olo olikin sitten yhtä kärsimystä. Ei, ei krapulan, vaan hirvittävän närästyksen myötä. Onneksi mies on ihana ja rakas, ja käväisi hakemassa kaupasta ensiapua. Näillä helpottui.


Kerrassaan mahtavat juhlat oli! Täytyy järjestää keväällä uudet kemut. Kiitos kaikille teille, jotka pääsitte juhlistamaan meitä ja kiitos myös kaikille, jotka olitte hengessä mukana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti