sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Antoisan viikonloppureissun saldo

Eilen aamulla lähdettiin pikavisiitille Juvalle ja siitä vielä illaksi Jyväskylään. Mikkelin asemalla meitä odotti miehen isän lisäksi auto. Volvo v70, punainen sellainen. Kyllä nyt kelpaa ajella! Oli aika isosti erilainen fiilis istua kunnon farkun kyydissä, kun on tottunut rämisevään ja heijaavaan pakettiautoon :)

Siinä se on. On se hieno :)
Eilen käytiin pikavisiitillä ihanassa Teehuoneessa, joka sijaitsee Butiken På Landetin kainalossa. Itseänihän paikassa eniten vetää puoleensa lehmät. Harmi vaan ettei niitä pääse taputtelemaan.

TeehuoneLust & Fägring tee oli pehmeää, makeahkoa ja hyvää, onneksi ei liian makeaa. Suolainen piiras salaattipedillä oli herkullinen, mutta parasta oli kuitenkin salaatin kastike!


Tämä tapetti on ihana!

Mona Svärdin kauniita tulitikkuaskeja
Tänään ehdittiin käymään vielä anoppikokelaani luona kahvilla. Lisäksi minä pääsin juhlimaan ihanaakin ihanamman siskon tyttöni 1 v. synttäreitä! Erin on kyllä ihan maailman paras napero. En muista koska olisi kenenkään kanssa ollut yhtä hauskaa :)

Ja meillä kaikilla oli niin muukaavaaa oi jospa oisit saanut olla muukaanaaa!

Tähän asti maailman ihanin pikkutyttö!  Joululahjaksi Erin saakin sitten pelkkää käherettyä narua jolla voidaan yhdessä leikkiä vaikka koko ilta!

Sivistävä ja siivoustahelpottavat lahjat. 

Pullaponit :)

Perjantaina olin enemmän kipeänä minä, reissun päätteeksi mies. Toivotaan että huomenna on parempi olo molemmilla.

Matka Henni

2 kommenttia:

  1. Ooh, Volvosta kelpaa aina onnitella! :) Ja putiikki sekä teehuone pitää heti lisätä Suomitourin listalle.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos, hyvä oli sillä ajella :) Teehuone kannattaa pitää semmoisena pikkupysähdyspaikkana. Sensijaan jos Millelissä päin ajelette, niin käykää Tertin kartanossa: http://www.tertinkartano.fi/

    VastaaPoista