keskiviikko 29. elokuuta 2012

Paloni F/W 2012 show

Elämäni ensimmäinen pressitilaisuus! Sain eilen kunnian osallistua Paloni -kaupan pressitilaisuuteen sekä syksy/talvi malliston julkaisemistilaisuuteen.

Tässä hieman tietoa itse kaupasta:


Paloni myy kahdeksankymmenen itsenäisen suunnittelijan tuotteita. Suunnittelijoista jo valtaosa on kotimaisia, mutta valikoimaa monipuolistetaan myös ulkomaisten taitureiden tuotteilla. Joukossa on myös kaksi meille ihan uutta nimeä. Nostalgisia, mutta samalla hyvin ajankohtaisia hattuja valmistavan Fiona Timantin tuotteet tulevat Paloniin myyntiin än-yy-tee nyt. Emmi Malmströmin omissa taitavissa käsissä syntyvät upeat kengät taas tulevat julkiseen myyntiin ihan ensi kertaa Design Marketissa Kaapelitehtaalla Palonin osastolla 8.-9.9.2012, jonka jälkeen niitä saa myös myymälästämme, saatavuuden mukaan - nämä kotimaisena käsityönä syntyvät laatukengät ovat nimittäin todella harvinaista herkkua!

Jo tapahtuman alussa katselin kateellisena muiden mukana olleiden kameroita. Oma pokkarini alkaa vetelemään auttamatta viimeisiään. Illalla kotona sainkin todeta, että kaikki kuvat ovat käyttökelvottomia, muokkasipa niitä tai ei. Onneksi uuden kameran hankita on jo suunniteltu sekä sovittu, nyt vain odotellaan kaupan konkretisoitumista. Toivottavasti ensi kuun puoleen väliin mennessä minullakin on kamera, jolla kehtaa ottaa kuvia (ja niitä kuvia kehtaa veilä julkisesti levitelläkin)!

Onneksi Minnalla on tarjota Palonin sivuilta ihania kuvia, joita voin teille jakaa. Tässä maistiaisia:

Emmi Malmströmin suunnittelemat kengät olivat erityisen herkulliset turkoosien sukkahousujen kanssa! 

Ruusu tunika: Kaino //  leggingsit: Kiss-kiss // kengät: Emmi Malmström
Kaulakoru: Molla Mills // mekko: Angel Iglesias


Illan loistava emäntä: Minna Särelä // Mekko: Antti Asplund // hattu: Molla Mills // minun naama

Mekko: Second Chance (kyllä, haluan Second Chancen mekon kiitos)  // rannekoru: 2.elämä 
Kiireitten vuoksi en ehtinyt jäädä shoppailemaan, mutta iloisena yllätyksenä saimme mukaamme lahjakassit. Kiitos!

Kiitos vielä eilisestä, hyvä mieli jäi pitkäksi aikaa. Päällimmäisenä jäi kuitenkin ajatus äitiyslomasta ja siitä, kuinka monet suuret ideat ovat alkaneet käymään toteen juuri tuon loman aikana. Pistän vielä hetkeksi jäitä omaan pipooni, mutta eihän sitä koskaan tiedä, milloin on sen oman "idealoman" paikka :)

Mikäli sinäkin innostut Palonin ihanasta maailmasta, kurkkaa Palonin sivut
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti