tiistai 24. huhtikuuta 2012

Virkattua

Eilen kävin osallistumassa Palonin virkkausiltaan. Opettajana toimi ihastuttava Molla Mills.
Aiheena oli ylisöpö ja kaiken lisäksi käytännöllinen trikookuteesta virkattu kori. Taisin valita sen kaikkein paksuimman ja epäjoustavimman kuteen koko kasasta. Voimaa sai käyttää ihan kunnolla, mutta jälki oli hyvää ja korista tuli oikein tukeva.
Ostin vielä kotiinkin mustan kerän, kun oikein innostuin. Ensimmäisessä meni reipas tunti, ehkä jotain puolitoista, mutta toinen valmistuikin reilussa puolessa tunnissa!

Musta kerä ei ollut aivan niin tasalaatuista, kuin sininen, enkä jaksanut alkaa leikkelemään sitä keskenkaiken. Työstettävyydeltään se oli huomattavasti helpompaa, koska oli pehmeämpää ja joustavampaa. Lopputulos oli kuitenkin ehkä kaikista näistä syistä hieman "muhkuraisempi".
Olen tyytyväinen ja innoissani ja todellakin tiedän, mitä sukulaiset, ystävät ja toverit löytävät pukinkontista jouluna ;)

Mollan sivut, Palonin sivut

2 kommenttia:

  1. Jaa tästä se ajatus sitten lähti ;) Hei jos jotain tällaisia käsityöiltamia tulee jatkossa vastaan niin voisin lähteä myös seuraksi :)

    VastaaPoista
  2. Olen menossa Snurreen opettelemaan patenttineuletta ja villasukan kantapäätä, mutta nämä kurssit taitavat olla jo täynnä. Mutta jos tulee jotain uusia mieleen niin vinkkasen kyllä! Snurrella taitaa joillekin kursseille olla vielä tilaa, jos löydät jonkun muun mukaan :)

    http://snurre.fi/uutiset.html?38

    VastaaPoista