perjantai 5. marraskuuta 2010

Muutoksen tuulia...

Jännittää ihan vietävästi! Enää on alle kuukausi muuttoon. Kaikki on mennyt tosi nopeasti, joten uskoisin näiden muutaman viikon menevän yhtä haipakkaan. Olen jo todella kauan miettinyt maisemanvaihdosta, mutta toistaiseksi kaikki on ollut vain suunnittelua ja haaveilua.

Vajaa kuukausi sitten kysyin ohimennen ystävältäni, olisiko heillä vielä huonetta vapaana pohjois Helsingin kimppakämpästä. Silloinen huone oli jo mennyt, mutta kävi ilmi, että sekä ystäväni, että toinen asukki ovat muuttamassa pois ennen vuodenvaihdetta. Tapani mukaan innostuin asiasta ja sovittiin, että tulen Hennin kanssa testailemaan koirien yhteensopivuutta ennen lopullisia päätöksiä. Koirilla meni kaikki keskenään hyvin ja ihmisetkin vaikuttivat mukavilta joten lupasin ilmoitella mahdollisimman nopeasti, muuttaisimmeko Hennin kanssa Helsinkiin. Hetkenaikaa asiaa pähkäilin ja totesin, että meidän on muutettava nyt jos koskaan. Muutosta ei tapahdu ellei sitä tee.

Nyt meillä siis on asunto valmiina. Enää puuttuu työt. Niitä olen kyllä hakenut, mutta ehkäpä on aika kasvattaa volyymiä, millä olen liikenteessä. En halua enää istua tyhjänpanttina enkä toisaalta jaksaisi tehdä freelancerin töitä kotoakäsin. Kaipaan työyhteisöön. Olen ollut nyt reilun kuukauden Etapin Mediapajalla harjoittelussa enkä halua palata vanhaan. Uskon lujasti siihen, että joulukuun aikana aloitan jossain uudessa työpaikassa, toivottavasti omanalan sellaisessa :) Vinkkejä otetaan auliisti vastaan!

Vuokrasopimuksen irtisanomisen ja toisen kodin takuuvuokran maksaminen olivat ensimmäiset konkreettiset asiat tulevassa mullistuksessa. Eteisen valtasi hetki sitten kuusi isoa baanaanilaatikkoa. Nyt muutto alkaa siis näkyä paperilappujen ja henkisen jännityksen lisäksi myös fyysisesti elämässäni. Edelleen jännittää, surettaa, ilostuttaa, hermostuttaa ja arveluttaa, mutta ennen kaikkea olen todella tyytyväinen ja innostunut muutosta. Uskon todella, että tämä muutos on meille Hennin kanssa hyvästä! Juuri sitä, mitä ainakin minä juuri nyt tarvitsen.

2 kommenttia:

  1. Muutokset ovat virkistäviä ja taiteellisten ihmisten elämässä aika ajoin välttämättömiä. Oon niin innoissani teidän puolesta, uudet tuulet puhaltaa ja töitä tulet taatusti löytämään!

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos :) Mä olen myös innoissani, vaikka samaan aikaan jännittääkin aikalailla...

    VastaaPoista