tiistai 7. tammikuuta 2014

....koska en voi saada tarpeekseni Keinumäestä...

Musta on ihanaa, että jokaisella kyläilyllä löytyy aina uutta kuvattavaa ja tutkittavaa! Nämä kuvat on vuoden 2013 toiseksi viimeiseltä päivältä. Keinumäen viimeinen ihan oikea huone on nyt käsittelyssä. Sitten puuttuu enää eteinen, rappuset ja yläkerran aula (ja koko kellari). Toki kaikenlaista pikkulaittoa, kuten listat ja sähköt, löytyy vielä muualtakin. Toisaalta fakta tämän ikäisessä (ja omakotitalossa yleensäkin) on se, ettei tekeminen lopu koskaan. 







Annikin pannaria! Juu tässä ei ole voita säästelty. Ai että on muuten hyvää. Meidät on hyvin helppo houkutella kylään vain vihjaamalla pannukakusta.


Kaiken remonteeraamisen keskellä tyypit olivat jaksaneet askarrella ison kuusen täyteen ihania origamilintuja! Pääsipä oksille mun Tallinnantuliaisetkin. Musta on ihanaa ostaa tuliaisia ja lahjoja aina kun löydän jotain juuri jollekin tietylle ihmiselle sopivaa. Harvemmin jaksan etsimällä etsiä mitään.



Mutta siis se ison juttu! Ruokahuone on nyt tosiaan niitä listoja ja sähköjä vaille valmis! Voi hyvänen aika miten ihana huone se onkaan. Mun uusin lemppari :)









5 kommenttia:

  1. Ooh, onpa todellakin ihanan näköinen paikka!

    VastaaPoista
  2. Onpa tosi kaunis koti! :)

    VastaaPoista
  3. Kiva jos ette vielä ole kyllästyneet :D ja vien kehut perille jos eivät täältä huomaa :)

    VastaaPoista
  4. Ihanan persoonallisia esineitä, hyvin stailattuna - upea kokonaisuus!!!

    VastaaPoista