perjantai 15. marraskuuta 2013

Pullat uuniin

Nyt on ollut sellainen työputki päällä, että heikompaa hirvittäisi. Yhtenä iltana tulin kotiin hieman tavallista aiemmin, koska väsytti niin että meinasin naamalleni lentää. Jos en muuta olisi oppinutkaan, niin ainakin sen, että liian väsyneenä ei kannata enää jatkaa. Hetki lepoa niin jaksaa taas. Eipä siis auttanut muu kun mennä suoraan peiton alle makoilemaan Hennin kaikkuun. 

Väsyneenä päähänpistona keksin haluavani pullia. Hoo on meillä mestarileipuri, muttei ole koskaan leiponut pullaa. Kaikki ainekset kardemummaa lukuunottamatta onneksi löytyi kaapista ja muutaman tunnin kuluttua meillä oli iltapalaksi mun lemppareita: voisilmäpullia. Mä niin rakastan tuota miestä.

Maitotölkillisen ja liian monen pullan jälkeen olikin "hyvä" mennä nukkumaan. Noh, jos vaikka vatsa olikin hieman liikaa pullaa täynnä, niin mieli oli hyvä. Katsokaa nyt, eikö olekin täydellisiä!?

2 kommenttia:

  1. ihana uusi blogituttavuus! kauniita kuvia, sisustusta, elämää ja Henni. <3 olen siis Hennin oman blogin aikoinaan selannut läpi ja nyt sattumalta löysin omistajan oman blogin, tosi kivalta näyttää. jään lukemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuinka kivalta tuntuukaan kun joku uusi löytää blogini ja vielä tykkää siitä :) Hennin blogia en ole oikein päivitellyt, joten siitä on tullut aikalailla osa tätä blogia.

      Poista