keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Oho, nukuin pommiin....

Ja tässä syypää:


Miten ihmeessä ihmisen pitäisi kyetä heräämään, kun ulkona on pimeää, sade ropisee ikkunaan ja kainalossa lojuu pieni lämpökääryle? Henni on leikkauksen jälkeen ollut normaalia tiukempi ulkoilujen suhteen, mutta tänä aamuna ei neitiäkään haitannut nukkua pitkään. Onni onnettomuudessa, että olen itse itseni pomo. Ollaan nyt sitten illasta pidempään.


Syytä Hennin masuongelmaan ei ole löytynyt, mutta nyt ollaan Hillsin Z/D allergiaruoalla. Toivottavasti siitä on apua ja alkaa elo helpottumaan. Mitään näkyviä, ulkoisia, allergian merkkejä ei pahemmin ole ollut, mutta lääkäri epäili silti, että kaikki voisi viitata ruoka-aineallergiaan. Olen positiivisin mielin ja toivon, että tämä ratkoo asiat parhain päin :)

2 kommenttia:

 1. Voi miten suloinen♥
  Mieheni käy meillä Niilon kanssa aamuisin lenkillä ja kun tulevat Niilo tulee sänkyyn ja käpertyy ihan kiinni minuun...olen nauranut, että me ei kyllä tarvita kuumavesipulloa...:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä sellainen suloisuuden ruumiillistuma :) On muuttanut monen (oikeastaan kaikkien) ennakkoluulot rotua kohtaan ja jatkaa onneksi tehtäväänsä vielä.

   Poista