maanantai 3. helmikuuta 2014

Huhheijaa ja hullun huvit

Uuden vuoden yönä tein tasan yhden lupauksen. Lupasin aloittaa uudelleen kuntonyrkkeilyn. Aikanaan vietin lajin parissa Tampereella ihanan kevään. Kävin TVSn reeneissä Nääshallilla. Jos satut asumaan siellä päin, suosittelen lämpimästi ko. seuraa! Se oli mun aikuisiällä ainoa puolivuotinen, kun päätä ei särkenyt oikeastaan lainkaan. Kaikki niska- ja hartiajumit kaikkosivat ja niskassa oleva "kyhmy" käytännössä suli pois.

Toiveet on siis korkealla, mutta niin on painokin. Ei siis ole lainkaan helppoa pomppia tuntia putkeen, heilutella käsiään ja välillä tehdä jos jonkinmoisia lihaskuntojuttuja. Välillä tuntuu, ettei jaksa pitää toiselle edes pistehanskoja ylhäällä! Mutta kyllä tämä tästä. Viime viikolla alkoi ja tänään mennään taas :)


Kokemuksen syvällä jalkaäänellä totean, etten suosittele kellekään sisäpelikenkiä tähän harrastukseen. Nyrkkeilytossut olkoon eri asia, mutta ainakin mulla tulee hullut krampit pohkeisiin ja sääriin, jos koitan lenkkareilla pomppia. Kengät siis lensivät laukkuun ensimmäisen viiden minuutin jälkeen ja sitten pompittiin sukkasilteen. Hyvä oli.Naama ennen reenejä


Naama reenien jälkeen. Näyttäähän se siltä, että olisin edes vähän rehkinyt? :)


Teittekö te mitään uuden vuoden lupauksia? Ootteko aloittaneet jonkun uuden urheiluharrastuksen tai suositteletteko jotain vanhaa? 

2 kommenttia:

  1. On tullut tuotakin harrastettua ja jos missä niin siinä kunto nousee...jo se alkulämmittely on senverran kovaa hommaa, että alussa oli kyllä ihana naatti jo sen jälkeen..:)

    VastaaPoista
  2. Hyvä Kiiki, isot rispektit ja rutosti tsemppiä!!!

    VastaaPoista