maanantai 13. tammikuuta 2014

Sneak a Peek

Mä olen ollut kovin vaitonainen meidän kodista. Enimmäkseen siitä syystä, että kaikki on vielä niin hirvittävässä muutoskaaoksessa. Ollaan asuttu tässä jo reilusti yli puoli vuotta, mutta vieläkin melkein kaikki tavarat ja huonekalut ovat vailla pysyvää paikkaa. Eilen mulle iski hillitön vimma järkkäillä kotia uudelleen ja alkaa miettimään todenteolla paikkoja niin tavaroille kuin huonekaluillekin. Tämä prosessi taasen helpottanee sitä toista, liian harvoin toistuvaa, siivousrumbaa. 

Kyllä tästä vielä kaunis ja viihtyisä saadaan :) Sohva oli alunperin makuuhuoneessa, mutta musta se ansaitsi paremman paikan ja arvokkaamman käyttötarkoituksen, kuin vaatekasojen säilytyksen. Nyt sitä pääsee oikeasti ihastelemaan ja käyttämään. Olettaisin (mutta en ole varma) että seuraavaksi ruokapöytä siirtyy olohuoneeseen ja keittiöön tulee kapea "sohvapöytä" jonka äärellä voi syödä. Nykyinen on sohvan kanssa hieman liian ahdas keittiön ruokailutilaan.


Makuuhuoneessa sänky vaihtoi paikkaa ikkunan eteen. Haaveissa siintää alusvaatteille tarkoitettu senkki sängyn päätyyn. Toistaiseksi siinä oleilkoon Hennin häkki.


1 kommentti: