lauantai 26. lokakuuta 2013

Syysterveisiä!

Aluksi pieni ripittäytyminen. Lokakuu on ollu semilihaton ja täysin totaalisesti pieleenmennyt koskien gluteenittomuutta... Lihaa on tullut syötyä siis muutaman kerran. Hotellin aamiaisella kankkusessa muutama metwursti, laivan buffetissa mitä ikinä siellä olikaan (eniten mätiä), Tallinnassa kuivalihaa ja kyläreissulla rannasta nostettuja rapuja ja isännän kaataman hirven fileetä. Tänään meni thaimikroboxi, jossa oli kanaa - se sattui olemaan kaapissa, eikä energia riittänyt mihinkään ruoanvalmistuksenkaltaiseenkaan. Aika hyvin kuitenkin. Ikävä on ollut lähinnä kalaa ja mereneläviä. Taidan siis jatkaa tällä semilihattomalla linjalla jatkossakin, Hoo tehköön mitä tahtoo :) Ainiin, saatoin muutamaa makkaraa maistaa tänään Ruoka&Viini messuilla....Tämä syksy ei selvästikään ole parin edellisen veroinen sienivuosi, mutta niillä muutamilla kerroilla, kun metsään olemme ehtineet, on mukaan tarttunut sieniä ihan mukavasti. Ensin saatiin suolasieniä ja viimeksi suppilovahveroita. Keräsin muuten ekaa kertaa elämässäni suolasieniä, olihan niissä enemmän työtä, kun suppiksissa, mutta hyviä olivat. Ainakin kerran pitäisi vielä ehtiä tyhjentämään metsää. Keittiöremontin mukana saimme isomman pakastimen, säilytystilasta ei siis ole puutetta.


Ei, näitä ei syödä :)

Hommasin myös itselleni maapallon upeimmat kumisaappaat. Ehdin jo ostaa yhdet edulliset Aunuksesta, mutta kun nämä tulivat tielleni, ei ollut takaisin kääntymistä. Nokian Hand Made by Julia Lundsten - rakastan. Lämpimät,vuorelliset, käsintehdyt bikerkumisaappaat!

Kelpaa tepastella lätäköissä. Bring it on - mä oon valmis! Eikä haittaa muuten loskakaan!


Ja sitten se syksyn tärkein homma: lepo. Ottakaa oppia Hennistä. Nenä tassujen väliin, kerälle peiton alle ja unille. Ihanaa syksyä kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti