perjantai 15. maaliskuuta 2013

Studioravintola Paksu

On jollain tavalla vähän noloa, että kirjoitan viimeaikaisesta lempiravintolastani vasta nyt. Toivon todella, ettei ole liian myöhäistä ja sanonta "parempi myöhään kuin ei milloinkaan" pitää paikkansa.

Paksu avattiin joulun alla. Lähipiirin kautta ravintola tuli tutuksi heti alusta asti. Palvelu oli aina loistavaa ja lämminhenkistä. Jokaisella kerralla tuli huomioiduksi ja hyvä mieli. Kehtasin ja halusin viedä sinne ystävänikin, joka kerta joku uusi ihminen ilahtui positiivisesti.

Ruokaa söin vain Snacks-listalta, ribsejä ja siipiä, niitä tulikin sitten tuhottua monta kiloa. Maistoimme myös Paksupoikaa. Ribsit ja siivet olivat vertaansa vailla. Kastikkeet olivat mahtavia, eikä vastaavaa saanut mistään muualta. Suosikit olivat gluteenittomia ja ne oli mahdollista saada ilman pähkinää, nämä selvitettiin kun mukana oli ruokarajoittuneita ystäviä.
Ainoastaan viimeisellä kerralla (viikonloppu ennen Paksun sulkemista) ihmettelimme ruoan tasoa. Seurueestamme yhdelle tehtiin pyynnöstä kasvisleipä, koska Hoikkapoika oli hävinnyt listalta. Leipä ei vastannut edes keskivertogrillin tasoa. Palvelu oli tästäkin huolimatta huomaavaista ja ystävällistä. Siivet ja ribsit olivat edelleen hyviä, mutta jotain puuttui. Silloin pohdin, eletäänkö lopun alkua. Oli kurja huomata olleensa oikeassa.

Nyt on kuitenkin mahdollista palauttaa ihana, herkullinen ja mahtava Paksu, jollainen se oli ja toivon mukaan on tulevaisuudessakin! Juuri sinä voit olla mukana talkoossa Stadin parhaan ravintolan pelastamiseksi. Osallistu mukaan täällä. *Päivitys: Paksu on sulkenut ovensa.*

Olen myös erittäin positiivesti yllättynyt siitä, kuinka suuren suosion vetoomus on saanut. Samalla olen hitusen ylpeä kanssaihmisistäni. Paksun kantis-korttia ollaan siis muuttamassa Pelastaja-kortiksi: "Meillä on Paksu-kantiskortti á 99 € nettikaupassa myynnissä. Tehdään siitä Paksun pelastaja-kortti! Laitan siihen niin tuhdit edut kylkeen, että maksaa itsensä nopeasti takaisin! Ja se on sitten ikuinen se kortti! Jos tämä toteutuu niin muutan myös kaikki jo myydyt kantiskortit Pelastaja-korteiksi."

Mä en kaipaa mitään ihmeellisiä etuja, haluan, että kalja on edullista ja tuopit on täytetty piripintaan. Että ruoka pysyy tasoltaan ensiluokkaisena ja suhteellisen edullisena. Että saadaan kunnon safkaa aamuyöhön asti, jos nälkä pääsee yllättämään tai muuten vaan haluaa välttää krapulaa. Että mun kortilla saisi vaikka narikan ilmaiseksi. Siinä se. Nyt vaan pidätän hengitystä ja toivon, että tarpeeksi ihmisiä on talkoissa mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti