torstai 10. tammikuuta 2013

Tuk Tuk

Kävimme tänään testaamassa Vaasankadulla sijaitsevan thaimaalaisravintola Tuk Tukin. Ravintolalla ei ole omia nettisivuja, mutta mm. menu löytyy eat.fi-palvelusta. Kyseisessä palvelussa Tuk Tukille on sadellut muutamaa neutraalia/negatiivista kommenttia lukuunottamatta paljon positiivisia kommentteja, joten odotukset olivat kohtalaisen korkealla.


Lounas maksoi 9,30 €. Se sisälsi keiton, riisiä ja 3 lämminruokavaihtoehtoa. En osaa sanoa, vaihtelevatko ruoat päivittäin, mutta ainakin tänään oli tarjolla tofua keltaisessa curryssä, nautaa punaisessa currykastikkeessa sekä inkiväärikanaa. Tofu oli mietoa, mutta erittäin maukasta. Vaikka nauta olikin tulista, maistui siinä iloksemme muukin kuin tulisuus. Inkiväärikanassa oli inkivääriä muuallakin kuin nimessä. Ruoat olivat keskenään sopivan erilaisia ja maukkaita. Keitto oli vekkuli sekoitus makeutta ja tulisuutta.


Ihanat pienet tulet pitivät ruoat lämpiminä.


Kaisa ja "jälkikeitto"

Ravintola oli pieni ja siisti. Vaikka leveällä ikkunalautakorokesysteemillä olleet tyynyt toivatkin kevyen tuulahduksen Thaimaalaisuutta sisustukseen olisi sitä voinut olla enemmänkin. Sekä Kaisa että Tuomas olivat molemmat sitä mieltä, että maukkaudessaan ruoka ylittää kehutun Lemongrasin. Itse en ole vieläkään ko. paikassa ehtinyt vierailemaan. Lähdimme töihin tyytyväisinä ja kylläisinä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti