maanantai 3. joulukuuta 2012

Ihanan talvinen Tallinna

Kävimme viikonloppuna juhlimassa ihanan Leenan kolmekymppisiä Tallinnassa. Matkassa oli 12 neitosta, ja porukan määrään nähden homma meni tosi hienosti! Oli ihan mahtavaa nähdä pitkästä aikaa ystäviä ja viettää hyvässä seurassa leppoisaa aikaa.

Mennessä piti olla hirmuisa myrsky, mutta en mä ainakaan mitään ihmeempää keikutusta huomannut. Yllättävän helposti meni siis matkat. Hotellina toimi Meriton Spa & Conference, joka oli sellainen aika perus hotelli (ja kallis). Puolen litran vesipullo maksoi rautatieaseman kioskissa 0,50€ ja hotellilla 3,50€...

Tallinnaan oli tullut myös lumet, ja voi hyvä tavaton tämän kaupungin kauneutta. Olen käynyt siellä lukemattomia kertoja, ja ihan joka ikinen kerta jaksan viehättyä siitä uudelleen!Hotellin ikkunasta

Lauantaina käytiin rautatieaseman toisella puolella olevalla torilla, josta löytyi jos jonkinmoista aarretta. Tästä torista mä tykkään ja voin suositella. Varsinkin, jos haluaa vähän paikallisempaa menoa matkaansa. Hieman harmittaa, etten ehtinyt Kalamajaan kävelemään ja kuvailemaan, mutta ehkäpä ensi kerralla sitten. Tallinna on kyllä niin mahtava kaupunki, joka kerralla on aina jotain uutta ja ihanaa koettavaa ja nähtävää!


Ostin torimummolta aivan fantastisentäydellisenihanat lapaset!

Illalla menimme porukalla syömään synttäri-illallista African Kitcheniin. Ravintola on suhteellisen edullinen ja tosi tunnelmallinen. Kesäisin katolla on ihana ja visiitin arvoinen terassi. Afrikkalaiseen tyyliin meillä kesti aika pitkään, ennekuin kaikilla oli ruoka edessään. Söimme puolipitkän kaavan mukaan alkupalat ja pääruoat. Kokeilin Leenan, Reetan ja Marjan kanssa myös sammakonreisiä (elämämme ensimmäistä kertaa) ja hyviä olivat. Ihan niinkuin kanaa mutta epäillen ekologisempaa?

Niitä balettitanssijan koipia.
Jälkiruoka käytiin nauttimassa Kohvik Kelderissa joka on yksi mun suosikki kahviloitani tunnelmansa ja tarjontansa puolesta. Ei todella mikään edullisin kahvila (aivan raatihuoneen torin laidalla), mutta kaikki on ollut aina ihan erinomaista.

Mudcake ja Cafe Mocca. Nam.
Hotellin Venäläisessa ravintolassa nautittu, jännittävä, heinälimu.

Kiitos seuralaiset, olette ihania. Mulla oli ihan mahtavaa. Ainoa asia joka harmittaa on se, ettei Tallinnassa koskaan ehdi olla tarpeeksi kauan. Aina jää iso ikävä ja hinku mennä pian uudestaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti