lauantai 12. syyskuuta 2009

Koka tee, rakkaani.

Mun uusi, ja erittäis syvä rakkaus. Se siis oikeesti toimii. Tekee sitä mitä lupaa. Ajattelin tilata itselleni Koka teetä täältä: http://www.peruviancocatea.co.uk/ (linkki poistunut toiminnasta, kommenteissa lisää linkkejä).

Ja mitä se lupaa?
 • restorative and energetic
 • excellent for diet.
 • digestive.
 • anti-diarrheac action.
 • acts against fatigue and altitude sickness.
 • relieves tiredness of voice.
 • regulates the metabolism of carbohidrate.
Olen niin myyty!! Todellakin suosittelen! Nyt jatkan kuitenkin punaviinin nautiskelua ja grilliruoan sulattelua. Sain lisäksi pitkästä aikaa suurinta herkkuani, valkosipuli-majoneesi-juustotahnallla täytettyjä tomaatteja. Kohta lähden iltakävelylle Varpun luokse; pääsen saunomaan.

10 kommenttia:

 1. Mitä ihmettä, oon just selvittämässä että tulisko tullista läpi, sitten vastaus löytyy yllättäen Kiikin blogista googlettamalla ! :D

  Terv. Kristian Å.

  VastaaPoista
 2. hihiii kiva että mun blogista on jotain apua jollekkin joskus! :)

  VastaaPoista
 3. Pakko kysyä, että toimivatko nuo sivut teillä? Itselläni eivät aukene. Onko teen tilaaminen onnistunut?

  VastaaPoista
 4. näköjään tuo linkki ei toimi enää :/ no mutta googlettamalla löytyi jotain muita. en ole itse vielä testannut tilausta, mutta jos joku innostuu ja tilaa, niin kuulen mielelläni kokemuksista!

  Tässä jotain linkkejä:
  http://www.inkanatural.com/en/detalle.asp?prod=Delisse-INKA-TEA

  http://compra-segura.com/product_info.php?products_id=42

  VastaaPoista
 5. Kiitos, yritin itsekin googlettaa, mutta juuri noita en löytänyt. Lähinnä tässä mietin, että jääkö tee tulliin, kun lähes kaikki tuntuu tulliviranomaisia epäilyttävän, vaikkei sellaiseen olisikaan mitään järkevää syytä. Vähän on mennyt ohi, että onko kokatee nyt Briteissäkin kiellettyjen aineiden listalla? Kovin ristiriitaista tietoa löytyy.

  Itsekin kuulisin mielelläni, jos joku on jostain onnistunut tilaamaan. Olisi mielenkiintoista kokeilla, jos tee tosiaan toimisi itsellänikin mainitsemillasi tavoilla.

  VastaaPoista
 6. siis tällä ei ole mitään tekemistä huumeen kanssa, eli ei sen pitäisi olla kiellettyjenlistalla. Ainakin sitä sai tuotua tuolta etelä-Ameriikasta. Tätä siis päässyt maistamaan kun äidin miesystävä toi lomamatkalta tuliaisiksi. Täten oletan, että ei se varmaan pakettinakaan tulliin jää. Voin toki olla väärässä. Mutta pitää testata mahdollisimman pian :)

  VastaaPoista
 7. En itsekään laskisi sitä kuin ehkäpä kofeiniinin vahvuiseksi päihteeksi. Käsittääkseni kokateestä saa jonkintasoiset "olotilat" aikaiseksi, jos teelehtiä/teepusseja pureskellessaan pitää suussaan hammastahnaa samalla. Tuollainen tosin toimii lukemani perusteella vain kerran kunnolla, toleranssi kasvaa niin nopeasti. Mutta siis tällaisen ns. väärinkäytön takia kokatee on ilmeisesti ainakin joissain paikoissa kielletty.

  VastaaPoista
 8. Huumeeksihan kyseinen aine on Suomessa luokiteltu.

  VastaaPoista
 9. käsittääkseni kokateellä ei ole mitään tekemistä huumeen kanssa. otan mielelläni linkkejä vastaan, mikäli näin on jossain väitetty :)

  VastaaPoista
 10. Edellä kirjoittaneet anonyymit ovat ihan oikeassa. Koka-tee on Etelä-Amerikan ulkopuolella laitonta (ja sielläkin parissa maassa). Harvemmin sitä länsimaiden tulleissa silti noteerataan, ainakaan mitään pikkupussukoita. Huumelait voivat olla vähän hassuja.

  https://www.erowid.org/ask/ask.php?ID=3158

  http://en.wikipedia.org/wiki/Coca#Legal_status_by_country

  VastaaPoista